Hoe werkt het?

Hoe werkt het?
 

We werken met online boekhoudprogramma’s met een naadloze bankintegratie. We gebruiken daar Reeleezee en Exact Online voor. Facturen van leveranciers die je digitaal ontvangt, mail je naar ons door. Krijg je een factuur met de post? Dan scan je die in of je maakt er met je mobiel een foto van en stuurt die naar ons toe. Wij doen de rest.

Facturen

Je eigen facturen maak je heel eenvoudig zelf in het boekhoudprogramma. Je kan ze vanuit het pakket zo naar je klant sturen. Wij zorgen dat alles netjes geboekt wordt.

Bank

Doordat we eenmalig de bank aan je boekhoudpakket koppelen, worden alle mutaties automatisch ingelezen en kunnen deze zelfs automatisch geboekt worden. Zo simpel is het. Je boekhouding is nu al klaar. Automatische koppelingen zijn mogelijk via ABN AMRO, Rabobank, ING en Knab. En is je bank niet automatisch te koppelen? Dan zijn exports van de bank makkelijk in te lezen.

Inzicht in je resultaten

Als alles geboekt is verzorgen we de btw-aangiftes voor je en bespreken we eens per kwartaal je resultaten. En wil je tussendoor weten hoe je bedrijf ervoor staat? Dan kan je direct je balans en winst- en verliesrekening opvragen in het boekhoudprogramma.

Na het boekjaar verzorgen we je jaarcijfers, eventuele kvk-deponering en belastingaangiftes.

Snel aan de slag? Neem contact met ons op.